Main Area

Programajánló - 2018. június 18-24

A csillagok állása valami különleges módon azt eredményezte, hogy a héten nem fognak minket ellepni a sörfesztiválok. Kicsit nyári szünet feeling lesz sörös programok szempontjából, de nem maradunk szomjan az biztos.

Budapest

 

2018. június 14-28. – Futball VB a Főzdeparkban | Sponsored by 220volt.hu

A héten kezdődik meg a labdarúgó világbajnokság, ami magával vonzza azt is, hogy összeverődnek a baráti társaságok és pár sör mellett szurkolnak a kedvenceknek vagy csak örülnek, hogy végre van indok, hogy összejöjjenek. A Főzdepark gondolt egyet és úgy döntöttek, hogy alapból is elég családias a légkör náluk, úgyhogy meghívják a haverokat. Mindenkit, aki szereti a jó söröket és a Főzdeparkot. Lehet menni szabadtérre meccset nézni a főzde területére! Kajával érdemes készülni, de pizzát lehet oda is rendelni.

Időpont: 16:30

Helyszín: Főzdepark, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

 

2018. június 14-28. – XI. Budapesti Cseh Sörfesztivál

Már 11. alkalommal kerül megrendezésre a Cseh Sörfeszt a tavalyi után újra a Westend tetőteraszán. 35 sörfőzde kínálata, cseh kisüzemi sörökkel és cseh ételekkel. Ha ez nem lenne elég, akkor egy óriáskivetítőn nézhetitek közben a VB meccseit is.

Időpont: 17:00

Helyszín: Westend Tetőterasz, 1062 Budapest, Westend City Center

 

2018. június 20. - Újra itt a Sörfőző Kedvence sorozat!

A Horizontos srácok lehetőséget adnak a sörfőzőiknek, hogy elkészítsék saját sörüket a saját receptjük alapján és azt jól meg is kóstoltassák másokkal. A Sörfőző Kedvence sorozat újabb részében Norbi készítette el a sörét, ami egy Amarillo Pale Ale lett. Az új sör mellett még 5 Horizont sör kerül majd csapra a Dezsőben.

Időpont: 19:00

Helyszín: Neked csak Dezső, 1088 Budapest, Rákóczi út 29.

 

2018. június 20. – OBS vizsga I és II. szemeszter + kerekasztal-beszélgetés

Az Ogre Bácsi Söregyetem elérkezett egy újabb szemeszter végéhez és mint minden rendes egyetemen ilyenkor, itt is tesztelik, hogy mennyire maradt meg a tananyag a fejekben. Olyanok jelentkezését várják elsősorban, akik legalább két órán részt vettek. A vizsga után kerekasztal-beszélgetés formájában értékelik a félévet és biztos vagyok benne, hogy sör is akad majd elég. Sok sikert a vizsgázóknak!

Időpont: 19:00

Helyszín: Ogre Bácsi, 1067 Budapest, Hunyadi tér 11.

 

2018. június 20. – Mad Scientist - Margarita Madness beer release party!

Már kicsit hiányérzetünk is volt, mert nem volt semmi elborult főzet a Mad Scientisttől a programajánlóban. Most szerintem mindent egyben pótolnak be, ugyanis egy lime-os gose sört vernek csapra, a Margarita Madness-t.

Időpont: 19:00

Helyszín: Labor, 1075 Budapest, Kazinczy utca 14.

 

2018. június 21. – O.K. Brewery & Yeast Side Kollab Bemutató

A Yeast Side elég rendesen bepörgött, már lassan ők is minden héten hallatnak magukról a programajánló hasábjain. Most éppen egy kollab sorozatot indítanak el és mutatják be az O.K. Brewery-vel való együttműködésük gyümölcsét. Szó szerint gyümölcsét, hiszen a Lemonside névre hallgató sörük egy fűszeres gyümölcsös sör.

Időpont: 19:00

Helyszín: Pagony, 1114 Budapest, Kemenes utca 10.

 

2018. június 21. – A beregi Horizont csapfoglalás

Próbálnék sok mindent ide írni, de az esemény neve magáért beszél, a Horizont befoglalja a csapokat a beregi csapokat.

Időpont: 17:00

Helyszín: Bereg Embassy Bar & Cafe, 1015 Budapest, Batthyány utca 49/B

 

2018. június 22. – PASO 15th Birthday Party feat HopTop

Nemrégiben jelentette meg a HopTop Brewery azon sörét, amely középpontjában a PASO zenekar áll és PASO IPA névre hallgat. Most pedig csapra verik az utolsó hordót is sörből, miközben a PASO tagjai egy akusztik koncerttel adják a háttérzenét a sörözéshez! Mindezt a PASO 15. szülinapja alkalmából, úgyhogy lesz ünneplés bőven!

Időpont: 20:30

Helyszín: Kupak és Dugó Bár, 1031 Budapest, Római part 29. (Rómaifürdő)

 

2018. június 23. – Fehér Nyúl Tap Takeover at Edison Bar & Ink

Az Edisonban amellett, hogy tetoválásokat lehet készíttetni elég király söröket is lehet inni. Sok sörfőzde megfordult már náluk csapfoglalni, most éppen a Fehér Nyúl sörein van a sor. Szokás szerint lesz 1 ingyen sör is, ami most a Fehér Nyúl APA-ja, de mellette lesz még Szikra (espresso tonik APA), Imperial IPA, Cranachan (málnás black IPA) és Lazy IPA is.

Időpont: 18:00

Helyszín: Edison Bar & Ink, 1066 Budapest, Jókai utca 23.

 

Vidék

2018. június 23. – Ízhiba, avagy a professzionális sörkóstolás tréning

Mindig is érdekelt hogyan kell úgy sört kóstolni, mint egy profi? Felismerni az ízhibákat? A miskolci srácok most lehetőséget adnak nektek erre! Megismerhetitek a sör összetételt, a legfontosabb aroma komponenseket, ízprofilokat, a legjellemzőbb ízhibákat és azok kialakulásához vezető technológiai okokat. Először megkóstoljátok ezek hogyan is néznek ki a gyakorlatban, aztán pedig rögtön tesztelhetitek a tudásotokat, ugyanis vakteszttel végződik a program. Érdemes minél előbb jelentkezni, ugyanis csak 20 főt tudnak befogadni!

Jelentkezés itt: [email protected], +36302626968

Ára: 15.000 Ft/fő

Időpont: 10:00

Helyszín: Zip’s Brewhouse, 3526 Miskolc, Arany János tér 1.

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel