Main Area

Programajánló – 2019. március 18-24

Mozgalmas hétnek nézünk elébe. Kicsit olyan, mintha a jó idő érkezését lehetne érezni, hiszen megszaporodtak a sörös események.

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a [email protected] címen, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

2019. március 20-22. – A Gravity Brewing bemutatja: Dark Matter – Chocolate Milk Stout

Bourbon hordóban érlelt csokis milk stout jöhet? Akkor menjetek a Ráday utcába, mert pontosan ilyet dobnak csapra a Gravity Brewing háza tájáról a Dark Matter – Chocolate Milk Stout formájában.

Kezdés: 18:00

Helyszín: Holló és Róka

2019. március 20. – Hidden Jam saison w/ strawberry & rhubarb release HOPA 03/20

Mad Scientist megint valami elég elborultat hozott össze, most éppenséggel egy négyes (!!!) kollab eredményeként. Az EDGE Brewing × TuffBuzz × Black Horn × Mad Scientist négyes csinált egy epres-rebarbarás saisont, mert miért is ne. Lehet menni kóstolni!

Kezdés: 19:00

Helyszín: Hopaholic

2019. március 20. – Hopfanatic sörvacsora

A Hopfanaticot már szerintem sejtitek, hogy eléggé szeretjük. Még kezdő sörösként rögzült be nekem, hogy egy NoHoplimit és egy Kiss Tomi féle chilis bab a kiskunhalasi sörmenü. Most azonban chilis bab nem lesz, viszont elég menő kajákat társítottak a söreikhez és mindezt a Krak’n Townal közös előadásban lehet majd megtekinteni.

Beugró: 8900 Ft (elővételben március 19-ig) – 13.000 Ft (helyszínen)

Kezdés: 19:00

Helyszín: Krak’n Town

2019. március 21. – A 2 éves Fehér Nyúl nyitja az Élesztő teraszt

Repül az idő és a Fehér Nyúl sörfőzde már két éves. Ennek apropóján összekötötték a tavaszt az ünnepléssel, mindezt pedig az Élesztőbe költöztették. Mindenki bújjon elő a nyúl üregéből és vígadozzon.

Kezdés: 15:00

Helyszín: Élesztő

2019. március 21. – Főzdefriss csütörtök - Ninkasi CAN Release

A sör istennőjének tiszteletére főzték a FIRST srácok a következő sörüket, ami egy New England Oat IPA lett. Ez nagyjából azt jelenti, hogy megZABolázták a sört némi zabbal. Csütörtöktől elérhető a Taproomban.

Kezdés: 18:00

Helyszín: FIRST Taproom

2019. március 21. – Poppels Tap Takeover & meet the brewer

Svédország második legnagyobb craft sörfőzdéje látogat most el a budapesti BrewDog bárba, hogy ideiglenesen magáévá tegye a sörcsapokat. Összesen 6 sört hoznak magukkal, amik között akadnak elég izgalmas tételek is.

Csaplista:

Swedish Fika 12% Imperial Stout / collab with Evil Twin

Fuzzlord 8% Distorted Black Ale / collab with the band Monolord and Signature Brew

Greeliner Weisse 5% Berliner Weisse with sea buckthorn, lime and spirulina / collab with J.Wakefield Brewing and All In Brewing

New England IPA

West Coast IPA

Kezdés: 19:00

Helyszín: BrewDog Budapest

2019. március 23. – Osztrigás stout - Sörkóstolás és sörfőzés a Brewie-val!

Nemrégiben volt az első alkalom, amikor csoportos összegyűlés keretein belül megmutatták, hogy mégis hogyan, miként működik a Brewie és meg is kóstoltak egy korábban azzal főzött sört. Most újra előveszik a gombnyomásra sörfőzés témát, amiről egy osztrigás stout társaságában lehet elmélkedni.

Kezdés: 17:00

Helyszín: Krak’n Town

2022 Szűretlen. Fejlesztette: Totel