Main Area

Programajánló – 2020. augusztus 18-23.

Ezen a hétvégén nem fogjátok tudni, melyik kezetekbe harapjatok, ugyanis rengeteg esemény lesz, ráadásul nem csak Budapesten találtok programokat, ugyanis a főváráson kívül is van ám élet!

Kicsit alakítottunk a heti programajánló koncepcióján, mert iszonyatosan sok meló volt összeszedni minden eseményt, még azokat is, amik semmi különlegeset nem ajánlottak, csak egy túlárazott sörvacsorát vagy sörkóstolást. Vagy éppenséggel csak átírtak pár szót az eseményben és azt leszámítva minden ugyanaz volt, mint egy korábbinál, még az elírások is. Mostantól csak és kizárólag olyan eseményeket fogunk a programajánlóba tenni, amiket jó szívvel tudunk ajánlani, minket is érdekelne. Ha esetleg nem került be valamelyik program a válogatásba, akkor érdemes szólni nekünk a hello@szuretlen.hu címen, vagy esetleg a poszt alatti kommentszekcióban, mert ha 1 nappal előtte hozzák létre, akkor elég esélyes, hogy alapból is ki fog maradni.

Budapest

2020. augusztus 18. - Mango Margaret - mango-calamansi berliner weisse bemutató

Ezen a napon mutatja be a MONYO a Summer Series harmadik, egyben záró tételét, a Mango Margaret névre hallgató berliner weisse-t. A névből lehet következtetni, hogy mangós savanyított búzasör, amibe szokás szerint nem sajnálta a gyümölcsöt Vidó Márk sörfőző: 2000 liter sörbe 400 kiló mangó püré került! Ezen az estén több helyen is meg tudjátok kóstolni a sört: a MONYO Grand és a MONYO Tap House egyértelmű, ezen kívül pl. a Jégkertben is csapra kerül. Nincs is jobb egy meleg nyári estén, mint egy gyümölcsös berliner weisse!

Kezdés: 18:00

Helyszín: Budapest több kraft kocsmája, az eseményben megtaláljátok a pontos listát

 

2020. augusztus 18. - Premier: Take me somewhere nice TWICE // Horizont

Horizont sörfőzde egy este erejéig beköltözik a Jégkertbe! Nem csak a premier sörüket mutatják be, hanem csapfoglalást is tartanak! 6 csapról az ő söreik fognak folyni. A preimer sör pedig egy 7,5%-os Passionfruit Sour IPA, melyet a White Stork bolgár főzdével együtt készítettek. A hidegkomlózott sörhöz 160 kg prémium passiógyümölcs pürét adtak. Az este folyamán a Jégkert és a Horizont nyereményjátékkal is készül. Ezen kívül nem a Jégkert lenne, ha nem készítenének a premier sörből desszertet! A mű pedig egy Matcha teás blondie, passiógyümölcsös sörös sorbet-val! Ha megjött a kedvetek a sörhöz és a desszerhez, ne habozzatok asztalt foglalni! Olvassátok el ITT a Jégkertről szóló bemutató cikkünket is!

Kezdés: 19:00

Helyszín: Jégkert, 1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2.

 

2020. augusztus 19. - Reketye és Share Sörkóstoló a Pourgatoriumban

Ezen az estén Reketye sörkóstoláson vehettek részt. 10 sört tudtok megkóstolni a főzdétől, mely előzetesen regisztrációhoz kötött és 4.000 Ft a díja. Regisztráció az eseményben.

Kezdés: 19:00

Helyszín: Pourgatorium, 1092 Budapest, Ráday utca 27.

 

2020. augusztus 20. - Synthesis Sörpiknik Vol.4

Ezt az estét az elektronikus zene, a hamburger és a sör fogja jellemezni.

Kezdés: 16:00

Helyszín: Synthesis Craft Beer Római tér, 1031 Budapest, Római tér 1.

 

2020. augusztus 20. - Pusztai Szuperhős-t avatunk!

Az Ugar sörfőzde sem szeretne kimaradni a nyári sörökből, így ezen az estén megkóstolhatod több kraft kocsmában az új szerzeményüket, a Red Speedo névre hallgató savanyú gose-jüket.

Kezdés: 21:00

Helyszín: Budapest több kraft kocsmája, az eseményben megtaláljátok a pontos listát.

 

2020. augusztus 20-22. - Mad Kert Hosszú Hétvége 08/20-21-22

Ha hétvége, akkor Mad Kert! Rendszeres esemény, szokás szerint 13 csapolt sör, soft serve is lesz, szombaton filmvetítés, a cuccos kajákról pedig ezúttal a Burger Bár-hol foodtruckja gondoskodik. Csütörtök este filmvetítés lesz, mégpedig a Macskafogó lesz a vásznon.

Kezdés: 17:00

Helyszín: Mad Scientist, 1106 Budapest, Maglódi út 47.

 

Vidék 

2020. augusztus 18. - Bésame sör- és koktélpremier

Zip’s egy új fejezetbe vágja a fejszéjét: a minőségi koktélokba sörrel és sör nélkül. Művészi koktélkínálatot szeretne megteremteni a Zip’s és ehhez segítségül hívja a szakmájában elismert és nemzetközileg is neves Nagy Zoltánt. Közös sört is alkotnak, mely egy tonkababbal készült prémium Cream Ale. Izgalmasan hangzik!

Kezdés: 17:00

Helyszín: zip's BEER & Tapas, 3530 Miskolc, Széchenyi út 26.

 

2020. augusztus 19-22. - UGAR mini Sörfesztivál a Kombinátban

Ezen a héten nem csak sörpremiert tart az Ugar, hanem a főzdéjük mellett található kocsmájukban mini sörfesztet tartanak! Ugar sörök mellett ihattok Szent AndrástZentust és Yeast Side-ot is. A jó hangulat és a jó sörök mellé a Debrecz'N BBQ fogja biztosítani az isteni kajákat.

Kezdés: 16:00

Helyszín: Kombinát Főzdekocsma, 5200 Törökszentmiklós, Pánthy Endre út 64.

 

2020. augusztus 20-23. - Zenés Főzde Napok a Fóti Kézműves Sörfőzdében 08.20-23.

Mi kell egy jó főzde naphoz? Zene, sörkóstolás, főzdelátogatás, grillkolbász. Ezeket mind megtaláljátok a Fóti Kézműves Sörfőzdében.

Kezdés: 21:00

Helyszín: Fóti Kézműves Sörfőzde, 2151 Fót, Fáy Sétány 34.

2020 Szűretlen. Fejlesztette: Totel